Skal du til Praha i sommer?

Bloggverden kan brukes til så mangt. Det er ikke mye jeg pleier å «reklamere» om, men jeg leste om Lises søster som studerer i Praha. Hun skal jobbe hjemme i norge i sommer for å tjene penger til å faktisk ha råd til å studere i Praha og da leier hun ut leiligheten sin. Skal du reise til Praha, eller kjenner noen som har lyst å reise til Praha bør dere ta en titt på dette tilbudet!! Skulle ønske jeg selv skulle reise. LEiligheten så jo helt strøken ut!! (Trykk på bildet for å lese mer)
praha4

Det er ikke HELT uten grunn at jeg reklamerer heller. Lise lokker nemlig med vinnersjanser om man hjeper å reklamere litt. Jeg har til nå aldri «vunnet» noe på disse greiene, men siden dette er for en god sak så tenkte jeg at jeg skulle gjøre en liten innsats 😉 Så igjen.. Om du kjenner noen, har lyst selv eller bare har lyst å spre ordet om at det er en leilighet som leies ut i Praha, så ta kontakt med Benedicte 😉 Og du må gjerne si at du har lest om det i min blogg. Da vanker det nemlige gavedryss på meg 😉

Én kommentar

  1. Hei Renate! Takk for kommentar i bloggen min – du er med! Kan du sende meg ditt navn og adresse på epost? (Hvis kommentarfeltet ditt fungerer slik jeg tror, kan du se epostadressen min? hvis ikke, meld fra så skal jeg sende den til deg).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s