Gammelt Arkiv

Her følger noen minnerike øyeblikk fra min gamle blogg, før jeg gikk over til WordPress. Mangler bilder osv, men det er en del morsomme ting her jeg selv har ledd mye av da jeg leste gjennom 😉
Sånt er morsomt å ta vare på 🙂

September 29, 2005
ULYKKE!!!
Dette var egentlig ganske komiskt.. Jeg har hatt 1 stk strikkepinne i samlingen min som har minnet mye om plastikk.. Den bøyer seg veldig når du prøver iallefall.. Så i dag nrå jeg satt her med bladene til floraen, så fant jeg en som minnet meg om den.. Og jeg måtte jo selvfølgelig prøve å bøye den litt for å kjenne etter.. VIPS! så sa det pang.. Min første pinneulykke!!

September 30, 2005
Jeg har fått smykke!!
Er så morsomt med pakker! =) Jeg delte noen oppskriter med ToneM som jeg hadde fått av Elin, og dermed fikk jeg pakke i retur. Oppskrifter på dukkeklær, og dette herlige smykket!!! Det er så leeekert =) =) Tusen takk, Tone! =)

Oktober 07, 2005

IIIIIIIIIkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!1
Telefonene min fikk BLACKOUT!!!!! IIIIiiik!!!
Skulle sende en tekstmelding til Anita, og VIPS! Masse error på skjermen og alt ble bare rart.. Så prøvde jeg å slå den av og på flere ganger uten at det ble liv i den.. Jeg så bare min isolerte tilværelse bli trangere å trangere å alt slags fæle tanker om hvor ensom jeg ville bli framover bare overtok meg.. Men plutselig kom alt på igjen, og telefonen funker… så lenge det varer.. jeg tror jeg må få meg ny, rett å slett.. Er rett å slett helsefarlig å gå å tenke på at det kan skje igjen!!!
Grrrr.. hater å tenke på hvor avhengig jeg er av den telefonen.. Men bortsett fra Interet så er det jo den eneste kommunikasjonskanalaen.. (oh.. big word) jeg har til omverden!!! sukk.. Kommer til å drømme fæle mobildrømmer i natt… sukk….

Oktober 09, 2005
Pusen vår er borte… =(
*snufs*
Siden fredag ettermiddag har Stein Tore ikke kommet hjem. Jeg er så bekymra.. Han som vanligvis kommer inn bare for å spise… Vi fikk laget noen plakater i dag som vi skal henge opp rundt i nabolaget.. Kanskje noen har sett han.. Håper bare han dukker opp igjen.. Er så tomt her uten han… *snufs* Han har halsband med navn og nummer, så om noen hadde kjørt på han så skulle man jo tro at de ville ringe å si fra.. =( Vi gikk rundt omkring her i går for å se etter han.. Til og med nede på motorveien… Sukk… hvorfor måtte dette skje igjen..? Er jo bare litt over ett år siden sist gang =(

Oktober 16, 2005
Ny pus allerede???Jah… vi har fåt en liten pus allerede… Nå er det over en uke siden Stein Tore ble borte.. Og selv om vi ikke har gitt opp håpet, så tror vi ikke han dukker opp med det aller først.. Er ikke snakk om å erstatte han på noen som helst måte, men mens vi venter, har vi tatt lillesøsteren hans inn i varmen. Hun heter Sigvarda, ble født 14. august og trengte ett hjem da en liten gutt var allergisk mot henne.Vi sjekket en del ting på forhånd da.. Hvilket kjønn ville eventuelt komme bestoverens med Stein tore og eventuelt om han ville takle å komme hjem til en annen katt. Det ble sagt at når katter er av samme kjønn kan det være vanskeligere enn når de er av motsatt kjønn, så da fant vi ut at det ville gå greit. Samt at en jente neppe vil reise på flørtetur når hun begynner å gå ut.. Om stein tore kommer hjem, så vil vi låse han inne til han og Sigvarda er så gode venner at Stein Tore aldri vil forlate oss igjen!

Hadde faktisk ett lite øyeblikk her etter at Sigvarda kom hit hvor jeg var ganske sikker på at noe satt å skrapte på døra.. Jeg var sååå spent da jeg håpna døra, men neij.. Det var ikke Stein Tore.. bare en fuggel… =(

Sigvarda er iallefall ett koselig tilskudd i familien. Vi merka med en gang at stemningen i hjemmet ble mye bedre.. Fra å bare ha hverandre har vi nå ei lita fartsgal jente som elsker å klatre overalt og som leker med alt som rører seg.. og står stille.. Eneste som kan sammenliggnes med henne og Stein Tore er at de er like glad i mat =) Ellers er de to helt forskjellige katter.. Det er godt å ha noen små å ta seg av igjen, men samtidig håper vi enda att Stein Tore skal komme hjem.. Nå har han jo en liten søster han må komme å ta seg av..

Oktober 25, 2005

Vinter på Gjøvik!!
Snøen daaaaler ned her på Gjøvik i dag. Tviler på at den blir liggende, men syns jo det er koselig likevel. Fyr i peisen, juleduk på kroken og jah.. Sånn det SKAL være =) Eneste dummer er at jeg skal opp på jobb i morgen og jeg har nettopp komemt på at jeg IKKE har vintersko!!!! iiiiikkkk…..Får prøve å bygge opp noen sko med lester til i morgen tidlig.. Vegard må da ha noe store sko liggende her =P hehe…

November 15, 2005

1. Vilken är din favoritbok?
Kabalmysteriet med Jostein Gaarder. Samler på utgaver av den =) Skal vel ha ca. tre forskjellige =) (Men har ikke plass til å ha de stående framme her =() Og så selvfølgelig alle Harry Potterbøkene =)
2. Vad läser du just nu?
Jo.. hold deg fast.. jeg har begynt på DaVinci Koden.. Lei av at alle prater om den og jeg ikke skjønner noe som helst. Klarer å følge med sålangt.. Men lite tid til å lese da =P Ellers har jeg også den siste Harry Potterboka liggende.. Har lest ett par kapittel i den også =)

3. Vilken favoritförfattare?
Hm.. Jeg vil jo si Jostein Gaarder, Nora Roberts og J.K. Rowling

4. Har du något bra boktips?
Hm.. Jeg har jo lest mange gode bøker, men liker ikke å gi tips, for ikke alle liker det jeg liker. Men Harry Potter syns jeg alle skal lese =) hehe.. Og nå som det nærmer seg jul, så anbefaler jeg Julemysteriet med Jostein Gaarder. En skikkelig koselig historie =)

5. Vad skulle du skriva en bok om, om du vore författare?
Oj.. Jeg drømte jo om dette da jeg var lita.. Men må ærlig innrømme at jeg ikke hadde blitt noen stor forfatter.. Hadde nok skrevet en kjærlighetroman med den vanlige bølgen.. Mann møter kvinner.. De liker ikke hverandre, masse skjer… De blir kjæreste.. Masse misforståelse.. Men lykkelig slutt.. Kan ikke få nok av sånt, desverre… =P Nora Robertsromaner er liksom helt min stil =P

November 22, 2005

Jule… eh.. Quiz? (M/Utfordring)
Fikk denne på engelsk opprinnnelig, men føler at jeg måtte oversette og svare selv =)

1. Eggedosis eller Kakao? Jeg liker helst kakao da =)
2. Pakker Nissen gavene eller bare legger han dem under treet? Nissen pakker dem han. Hvorfor skal man ellers legge dem under treet??
3. Fargede eller hvite lys på treet? Fargede syns jeg er så koselig jeg da =)
4. Henger du opp «Mistletoe»? Neij, trenger ikke sånt for å få meg kyss =P
5. Når begynner du å pynte? 1. Søndag i advent =)
6. Hva er din favorittmat i julen? Dressing PINNEKJØTT!! Nam, nam.. kjenner det renner allerede =)
7. Favorittminne fra julen som barn? Når jeg satt hos bestemor etter å ha spist middag og venta på at nissen skulle banke på vinduet. Alltid en skrekkblandet fryd =)
8. Når og hvordan lærte du at Nissen ikke finnes? Hæh??? Finnes ikke nissen?
9. Åpner du gaver på juleaften? Jah =)
10. Hvilke kaker setter du ut til nissen? Vi setter ikke ut noen kaker.. =( Men han finner som regel en øl når han deler ut pakker.. Men skjønner ikke helt hvorfor han vil gi øl til seg selv..??
11. Snø! Elsker eller hater? ELSKER!! Er ikke jul uten snø =)
12. Kan du gå på skøyter? Jah, var ganske aktiv med det da jeg var liten =)
13. Hva er din aller beste julegave? Jeg husker dukkehuset jeg fikk da jeg var lita ganske godt =) Men ellers er jeg så glad for alt jeg har fått! =)
14. Hva er det viktigste med julen for deg? At mamma lager pinnekjøtt =) Og at nissen kommer! =)
15. Hva er din favorittdessert i jula? Nam…Nam.. dessert! Mmmh.. Har ike noen tradisjon.. Er som regel så spent på pakker når vi er ferdig, at jeg gjerne hopper over desserten =P
16. Hva er din beste tradisjon i jula? Samles hos bestemor for å spise og åpne pakker =) Ikke helt jul uten =)
17. Hva har du på toppen av juletreet? Julestjerne =)
18. Hva foretrekker du? Gi eller få? Jeg blir like gira av begge deler jeg altså =P
19. Beste Julesang? Winter Wonderland med Dolly Parton
20. Julemasipan! Yuck or Yum? Yum!

Desember 06, 2005
I natt ble jeg ferdig med den nest siste boka til Harry Potter. Da jeg leste ned den siste siden ca. klokken 03.14 i natt, så merket jeg at jeg gledet meg til neste bok, samtidig som jeg gruet meg.. Tenk… Neste bok blir den ALLER siste.. No more Potter.. Kjenner jeg blir trist.. Og denne boken da… Sukk.. Stakkars Harry Potter.. Jeg vil bare vite at alt går bra med han.. Og brylluip med Ginny.. DET hadde vært noe.. Syns hun var så morsom i denne boken jeg =) Thihi.. Var nesten som jeg var der. (Kanskje noe som skjer når man leser og leser og leser flere dager i strekk)

Neste bok på tapeten er forresten Da Vinci Koden. Gleder meg til å få ordentlig fart i den også. Nå har jeg noe å kose meg med når jeg skal reise hjem den 21. iallefall!!!!

Desember 07, 2005

Kjære Julenisse
Så nærmer vi oss jula igjen. Noen har fortalt meg at nissen får med seg alt, derfor regner jeg med at du titter innom bloggen min også, og får med deg denne meldingen som jeg har skrevet kun til deg. Kanskje vet du det allerede, men siden du har så mange mennsker der ute å tenke på i disse juletider, så skriver jeg til deg her. Før eller senere må jo alderen ta innpå deg.. Jeg vil bare gjøre det lettere ved å gi deg en huskelapp.

Til jul ønsker jeg meg følgende…

0. At alle jeg er glad i og kjenner får en utrolig flott jul!! (Her står 0 for «selvfølge»)
1. Svart Mp3 Spiller
2. Fred på jord (Jeg kunne satt dette som nummer en, men skal det bli fred i verden vil jeg gjerne ha vakker musikk å nyte stunden med)
3. En Betalt Husleie i lang tid framover. (Dette er mye å be om, men noen mirakler kan man jo alltids håpe på)
4. En Babyblå New Beetle (Ingen skal si vi ikke fortjener en ny bil.. Det er ikke uten grunn at to av syklene våre nå er kaputt.. Det kalles økt forbruk..Dette ønsket KAN byttes ut med en Rød damesykkel med svart kurv på styret om det lar seg lettere gjøre)
5. Ett vellfyllt garnlager (Ett nøste om dagen, gjør godt for magen)
6. Ny pute (Lite jobb betyr mer søvn, som igjen betyr flatere pute)
7. Ny Dyne (Har jeg først fått ny pute, så kan du vel slenge i en TJUKK og god dundyne med det samme?)
8. Mer hylleplass på kjøkket
9. En hylle til badet (Du har sikkert besøkt min Kusine Rikke, og husker vel den hylla de har på sitt bad? Sånn ønsker jeg =)
10. Oppvaskmaskin som kan stå på benken (Detta hadde kutte veldig ned på zaloforbruket vårt)
11. Julemysteriet av Jostein Gaarder (Jeg er glad i julehistorier)
12. En tjukk og god lue med klaffer på sidene som jeg liker å gå med.. (Jeg har 7 luer, og ingen varmer noe særlig over ørene..)
13. Lester (Jeg blir så glad for lester!!)
14. Leker til Sigvarda (Sigvarda har egentlig nok leker, men nå er hun i den alderen hvor hun bare vil ha mer)
15. Handduker (Gjerne noen som ikke er kjøpt i Bulgaria og som fyller badet med svarte nupper når du har dursjet)
16. Ullvotter med flisfor (Jeg har desverre inneforstått meg selv med at hendene mine ikke tåler ull.. Farvel til selbuvotter som jeg er så glad i.. )
17. Alle episodene av Lost – Sesong 1 (Du vet hvor lost jeg er i denne serien, nissefar)
18. Heklekroker (Jeg samler)
19. Bambuspinner til å strikke med (Har kun str. 3, og disse har jeg tatt… jeg mener lånt.. av mamma)
20. En pressemelding om at JK Rowling vil skrive flere bøker om Harry Potter (Er det så mye å be om da?)

Og for å vise deg at jeg forsatt sitter her med barnesinn og barnslig adferd, så vil jeg legge følgende leker til listen min;
Playstation 2 med Singstar eller Buzz, Nintedo DS med Mario spill, Trivial Pursuit med DVD og ellers alle mulige brettspill tilgjengelig for oss litt oppi alderen..

Tusen takk kjære Nissefar for at du har tatt deg tid til å høre på ønske mine. Uansett hva jeg skulle ende opp med, så vil jeg være evig takknemlig. Til og med om det ikke står på denne listen. Håper du tar deg tid til å stikke innom på julaften, selv om jeg er blitt litt i største laget. Julaften blir ikke helt det samme uten deg. Setter ut Øl og Maryland Cookies til deg jeg.. Så er det i det minste klart når du kommer =)

(Ps; Når du skal du fortelle alle sammen at du egentlig ikke liker grøt?)

Stor klem fra
Renate

Januar 08, 2006
Julresumè:
1. Hade du en trevlig jul&nyårshelg?
Jah, det hadde jeg =) Kunne vært litt bedre hadde bare mamma vært frisk i jula, men nå som alt er bra, så syns jeg jula var flott tross alt.
2. Var du hemma eller hos släktingar, kanske rentav utomlands?
Jeg var hjemme i Nord Norge hos mamma =)
3. Fick du någon mysig julklapp och isåfall, vad?
Jeg fikk masse fint jeg =) Kåpe av Vegard og en del ting til leiligheten som vi trengte, samt litt penger.
4. Har avgett något nyårslöfte?
Jah, men det er ett litt hemmelig ett =P hehe..
5. Står granen kvar?
Vi hadde ikke julegran her på Gjøvik, men regner med at greina hjemme er tatt ned.

Februar 01, 2006

Når man har hatt flere katter, så merker man at noen katter er RARE! Sigvarda er den rareste katten vi har.. Siden det er jeg som driver med oppdragelsen i huset, så er det som regel jeg som sier nei og skjenner på henne. Dermed blir Vegard det gode vertskap i dette huset.. Vel, denne katta pleier å vise dette VELDIG.. Om jeg kommer hjem fra jobb, så hørere jeg henne i stua med en gang. Da står hun å roper.. Så ser hun at det er jeg som kommer.. Og blir skuffa.. Hun tusler litt rundt, og etterhvert som jeg kommer inn og setter meg ned, stiller hun seg ved døra til gangen og mjauer av full hals.. Og jeg kan jo bare anta at det er ei lita tøtte som heller vil at Vegard skal komme hjem.. Men enda verre er det når vegard endelig kommer hjem. Er jeg hjemme, så vet hun jo 100% at det er Vegard, så da setter hun VIRKELIG i gang å mjauer. Hun gir seg ikke før Vegard åpner døra å kommer inn. Da vegard av og til bare legger sekken fra seg og går ut med søppla osv før han kommer inn i stua, så kan disse toktene var ganske lenge =P Så kommer Vegard inn, og hilser på katten og jeg får ett par minutter med husro.. Helt til Vegard skal på do!
Hvem tror dere står å mjauer fortvilt over at Vegard forsvinner så rastk? Det er ikke meg!

April 06, 2006
1. Have you ever been search by the cops? Egentlig ikke, men da jeg var på High School i usa, så hadde vi såkalt «lock-down» og da kom de med sånn beeper over alle sammen =)
2. Do you close your eyes on roller coasters? Må tørre å ta en først, så får vi se =)
3. When’s the last time you’ve been sledding? Hm.. Det må bli påsken 2005 =)
4. Would you rather sleep with someone else, or alone? Vil jo helst ikke sove alene =) Er blitt en liten vane det der =P Men av og til er det godt å ha hele sengen for seg selv også..
5. Do you believe in ghosts? Jeg tror det finnes noe mer iallefall…
6. Do you consider yourself creative? Jah, det må jeg nesten si =)
7. Do you think O.J. Killed his wife? Eh…Ikke vet jeg =)
8. Jennifer Aniston or Angelina Jolie? DOLLY PARTON! (eh..?)
9. Can you honestly say you know ANYTHING about politics? Jeg bruker å se Løvebakken på Nrk på lørdager.. Sånn politikk liker jeg =) Så jah, litt =P hehe…
10. Do you know how to play poker? Neij, men har veldig lyst =)
11. Have you ever been awake for 48 hours straight? Neij, men nesten..
12. What’s your favorite commercial? De fleste til VG, og alle som har søte babyer =)
13. Who was your first love? En annen Vegard
14. If you’re driving in the middle of the night, and no one is around you, do you run a red light? Neij.. Man vet jo aldri, liksom..
15. Do you have a secret that no one knows but you? Jah, jeg har det..
16. Boston Red Sox or New York Yankees? Kan jeg si Georgia her?
17. Have you ever been Ice Skating? Jah, jeg var ganske aktiv hobbyskjøyter da jeg var liten =) Kunne en liten paruett til og med =)
18. How often do you remember your dreams? Litt for ofte..
19. When was the last time you laughed so hard you cried? Da vi kjørte til Lørenskog da vi skulle på kurs.
20. Can you name 5 songs by The Beatles? Jah
21. What’s the one thing on your mind? Hm.. Jeg har altfor mange tanker jeg sånn egentlig..?
22. Do you believe in love at first sight? Jah, det kan skje ofte, men er jo ikke sikkert at man føler det samme etterhvert.. Min erfaring er at førsteintrykk er noe helt annet en det man sitter igjen med etterhvert =)
23. Do you know who Ba-Ba-Booey is? Neij?
24. Do you always wear your seat belt? Om jeg kjører er det alltid jah, men ikke like ofte når jeg sitter på…
25. What talent do you wish you had? At jeg kunne spille ett instrument veldig godt… Saxofon eller Gitar..
26. Do you like Sushi? Neij…
27. Have you ever narrowly avoided a fatal accident? Neij, ikke hvor noen kunne blitt skikkelig skadet..
28. What do you wear to bed? Undertøy
29. Have you ever been caught stealing? Neij
30. Does size matter? Kommer jo litt ann på.. Tar heller en stor is enn en liten =)
31. Do you truly hate anyone? Neij..?
32. Rock or Rap? Rock
33. If you could sleep with one famous person, who would it be? ORLANDO BLOOM! *sikle,sikle*
34. Do you know anyone in jail? Neij
35. Have you ever sang in front of the mirror? Hele tiden =P hehe..
37. What food do you find disgusting? Kroppdeler fra dyr, og mat som rører på seg!
38. Did you ever play, «I’ll show you mine, if you show me yours first»? Ikke som jeg husker…
39. Have you ever made fun of your friends behind their back? Helt sikkert.. =P
40. Have you ever stood up for someone you hardly knew? Jah, og det visste seg å ikke være så lurt..

Juni 08, 2006
Min tilstand må vel kalles Ørken.. Har laget to stk halvferdige sommerfugler siden sist. Bør vel få de ferdige til Lørdag, for det skal være en liten presang. Ellers kan jeg vel fortelle at det foregår en del ting, men kan komme tilbake til det ettehvert. Føler at det er en del ting som må fikses først.. Det jeg kan fortelle er at jeg går å venter på å bli bestemor. Katta er gravid.. Mest sannsynlig ble hun gravid i påsken, og d vil si at vi går å synger på siste været nå.. Burde vel være en uke, max to igjen.. Dette var utrolig dårlig planlagt, men vi får håpe at det ikke kommer så altfor mange, og at noen vil ta dem til seg. Jeg har ikke hjerte til å ta livet av noen.
Ellers.. Mh.. Det er blitt sommer.. Epletreet blomsterer.. Eller.. Tror faktisk blomstrene er i ferd med å bli borte nå 😛 Det ligger iallefall mye på bakken..
Vel.. får komme tilbake etterhvert 🙂
Nyter det varme været så lenge jeg =) =)

Juni 19, 2006
Jah.. Da er tiden kommet for å fortelle hvorfor jeg har vært så «stille» i det siste.
Jeg og samboeren min gjennom seks år har bestemt oss for å gå fra hverandre.. Vi er venner enda, men har da funnet ut at det er på tide å gå hver for oss.. Vil ikke gå så mye inn i detaljer, men jeg har iallefall funnet meg leilighet, og vil flytte om ca. to uker. Det kommer til å bli UTROLIG rart å være aleina, samtidig som det er litt spennende.
Detta har selvfølgelig påvirket hobbysiden av Renate en STOR del.. Men håper at ting blir bedre når jeg får flyttet.
Har iallefall plass til alt garnet mitt, som jeg nå har funnet ut MÅ brukes =p I tillegg er det to tvillinger på vei som også skal få noe, så må vel bare sette i gang snart. Men skal vente til jeg vet hva hun får da. For sikkerhetskyld 🙂 (De ville ikke spørre jordmoren om hun kunne ringe meg å si hva det var :P)
Nå gleder jeg meg bare til flyttingen er overstått, og til det hele er «over»..

September 04, 2006
Heisann hoppsane – I’m still alive!!! =)
Har egentlig veldig dårlig samvittighet. Er jo EVIGHETER siden jeg har skrevet ned noen ord her! Myyyye har skjedd siden sist. Men først kan jeg jo fortelle at jeg har det kjempebra for tiden! Ting kunne ikke vært bedre! =) =) Jeg kan faktisk si jeg har det helt topp. Og det er jo det beste, er det ikke????
Men hva er nytt?
Vel, tante har fått tvillinger. 11. august kom snuskene til verden. Og de skal hete Simen og Synne. De er de søøøøteste små babyene jeg noensinne har sett!!!!! Må jaggu ta meg tid til å lage noe til dem snart. Har til nå ikke hatt tid til det =( Har bare besøkt de en gang til nå. De har nettopp flyttet til nytt hus, og ikke helt kommet i orden. Men til helgen skal jeg besøke dem på nytt. Skal i selskap til kusina mi som fylte 7 år i går! Tida går jaggu fort. Husker enda da jeg resite til USA, og tante gikk gravid for føreste gang. Og det at det er 7 år siden jeg reiste til USA; er kanskje enda mer rart. Kanskje jeg må få meg klokke snart, så jeg kan følge litt bedre med på tiden =)

Så har jeg begynt på skole! STORTRIVES: Studerer mediedesign, og har blitt kjent med utrolige koselige mennesker! Til og med noen nordleninger! Hehe.. Faget virker veldig interessant, skolen er kjempeflott, og jah.. Det virker lovende. Lite timer, så har muligheten til å jobbe på Elkjøp innimellom også.. jah.. Jeg trives. Vi er akkurat ferdig med tre uker av fadderopplegg. Vi snakker fest, kino, bli kjent tur, medieløp, konserter, bowling osv.. Det har rett å slett vært mye å gjøre, og når man får nye venner har man jo lyst å finne på noe hele tiden. Men nå er heldigvis fadderuka over, og det er gledelig, for jeg trenger noen dager å slappe av =) Og komme litt til hektene.. Gleder meg iallefall til en søndag hvor jeg slipper å vaske og styre for å ta igjen det tapte 😛 Thihi..

Hm.. va mer…? Trives kjempegodt i leiligheta. Senest i går var vi 11 stykker i stua å så på skrekkfilm. Så det er plass til mange der =) Men har ikke fått hatt en skikkelig singstarfest der enda. Det må vi gjøre noe med 😛 Har heldigvis fått en gjeng venner som er like glade i singstar som meg, og det er en stor fordel. Selv om noen av dem er litt bedre enn meg ;P he he..

Lite hobbyduppeditter da.. Har laget ett babytepppe da.. Og noen mobilanheng av sommerfugler. Men har ikke fått tatt bilde av det enda for å vise frem. Det får komme etterhvert: Merker også at det av og til er kaldt om kveldene, så må vel gå i gang med noen lester snart, så jeg har å varme meg på framover. Gleder meg veldig til jeg kan kose meg med peisfyring og sånt =) Nå er sommeren over for meg, så nå venter vi bare på vinteren. Men håper virkelig den venter en god stund med å komme =).

Så vil jeg nevne at julen er ganske nært!!!! Her i forrige uke fant jeg en JULEREKLAME!!! Vet det er tidlig, men jeg elsker jula, og jeg gleder meg veldig. Har til og med hatt julestemning allerede.. Skammfullt.. Jeg vet.. Men det er koselig også. Tiden fram til jul kommer tll å gå SÅ fort, så jeg overlever =) Har bestil billett hjem til jul også så blir jul nordpå som alltid =) Skal bli godt. Får se om det ikke blir en liten tur hjemover før det også, men vi får se. Får ta det som det kommer. Håper bare noen nordfra kommer på besøk snart. Det hadde vært veldig koselig =)

Men nå sitter jeg egentlig på forelsning, så må vel være den flinke studenten jeg er og følge litt med. Håper alle har det bra, og at dere savner meg litt ;P he he..

September 20, 2006
Alle kan bli frisør!
I dag var jeg frisør i fem minutter. Hvem skulle trodd at det var mulig?!?!
Synd jeg ikke har før og etterbilder altså! Men iallefall.. På vg sine nettsider i dag, så så jeg ett klipp av en engelsk frisør, som klipte en reporter på 5 min. Han mente at det ikke var problem for noen å klippe håret etter hans «fem minutt». Alt man trengte var en kam, ett strikk og en saks. (Gjerne en som klipper hår da, men trengte ikke være en dyr designersaks)

Hadde besøk av Nina fra jobben i dag, og etter å ha sett vidoen sammen med henne igjen, så ble vi enig om å prøve. Så vi tok Nina først. Festa håret opp i en helstehale ved skillet, klipte rett av ved ønsket lengde, stusset litt, og slapp håret ned. Vips hadde Nina fått litt kortere hår og en skikkelig flott skråing i ansiktet. Jeg ble paff. Hadde faktisk ikke trodd det gikk ;P Så prøvde vi på meg da. Ganske skeptisk med tanke på at jeg ikke trodde det kunne funke to ganger, men JODA =) DEt gikk!!! Hehe.. Jeg ble ikke verst. Og ingenting stussing måtte til etter at håret ble sluppet ned.
Morsomt! Så om noen med langt hår trenger en stuss; Kom til meg! Jeg skal gi deg GOD pris =) he he..

Oktober 07, 2006

Kanskje på tide at Renate forteller om sin studenttilværelse? Vel, jeg studere Mediedesign ved Høgskolen i Gjøvik. Kjempebra skole, og som dere vet så trives jeg kjempegodt. (Jah, jeg har vel skrevet det?) Men har kanskje ikke sagt så mye om hva jeg gjør der?? Jeg skrev ett innlegg om det på msn-spacet mitt, men siden ikke alle er innom der, så kan det jo være koselig å skrive litt her også.
Akkurat nå driver vi å jobber med ett prosjekt hvor vi skal designe og sette oppe en bok. Det er en ganske kjedelig bok egentlig.. Frankensteins Dilemma heter den og handler om Teknologi og Verdier. Heldigvis skal vi bare se på design og korrektur. Hadde nok blitt en utrolig dårlig bok skulle vi ha skrevet boken selv også. Glad vi slipper det. Så får vi se om vi er noe særlig til designere når vi får boka printa ut til slutt. Skal heldigvis bare jobbe med forsiden og to kapitler, så slipper å skrive ut tusenvis av sider ;P Og for de som trodde det var enkelt å lage en bok, så tar dere feil. Helt UTROOOOOLIG hvor mye PIRK det er med regler! Ikke bindestrek her, ikke komma der, stor bokstav her, ikke anførselsetegn der, mer luft her, mindre luft her osv osv osv osv.. Jeg har jo tross alt en egen bok med bare sånne ting ;P Faktisk to stk når jeg tenker meg om. He he..

Så har vi en essay vi skal skrive. I faget Fotografihistorie og bildekommunikasjon skal vi analysere ett bilde og ett maleri. Utrolig spennende, tenker du! Men neijda.. Det er ikke det. Det som er litt synd er at faget antagelig hadde vært kjempemorsomt om vi bare hadde hatt en lærer som klarte å holde oss LITT mer våken. Er ikke bare meg som sliter der, altså! Har lært litt om bildenes historie, og hvordan de første fotografene ble inspireret til å ta bilder. Ganske morsomt. Men som sagt.. Læreren vår kunne ikke vært tørrere…

Min nye favorittartist for tiden er James Morrison. Elsker Wonderful World og You give me something. Er i ferd med å slite de to sangene ut allerede, men.. Sånn kan det gå ;P Han har en nydelig stemme!!!!

Så driver jeg å går på Linedance-kurs. Begynner å bli dreven nå. Har vært der tre ganger allerede. Ble meldt på sammen med en kanmerat på skolen. Han er en skikkelig danseløve. Det er morsomt å få rørt litt på seg da =) Og så er det jo ganske gøy å danse i takt. Men litt ekstra trim fikk vi sist gang. Kompisen min pleier å kjøre, men denne gangen var bilen «syk». Vi måtte sykle oppover for å komme oss dit, og tro meg.. Det gikk OPPOVER!! Selv om jeg har syklet i hele sommer, så har jeg omtrent ikke hatt bakker, så jah.. Jeg var sliten da jeg kom opp ;P he he.. Men det gikk bra. For å ikke snakke om den deilige turen nedover etterpå. Eller.. litt skummelt var det, for det var MØRKT!!! og lykta på sykkelen min lyser bare opp en liten milimeter på veien ;P Noen som hra en bra lykt til meg, kanskje?!?!?! Kompisen min anbefalte en lykt, men den kosta visst mer enn sykkelen, og det vil vi jo ikke ha noe av ;P

Hva mer kan en student fortelle om livet på Gjøvik?
Det er HØST! Og etter en liten gjennomtitt i bloggen, så kom snøen 25. oktober i fjor!!!! WooOhooo.. Ikke lenge til!! =) =)
Det var det fra meg i denne omgang =)

Oktober 12, 2006
På vg sine nettsider i dag, så så jeg ett klipp av en engelsk frisør, som klipte en reporter på 5 min. Han mente at det ikke var problem for noen å klippe håret etter hans «fem minutt». Alt man trengte var en kam, ett strikk og en saks. (Gjerne en som klipper hår da, men trengte ikke være en dyr designersaks)

Hadde besøk av Nina fra jobben i dag, og etter å ha sett vidoen sammen med henne igjen, så ble vi enig om å prøve. Så vi tok Nina først. Festa håret opp i en helstehale ved skillet, klipte rett av ved ønsket lengde, stusset litt, og slapp håret ned. Vips hadde Nina fått litt kortere hår og en skikkelig flott skråing i ansiktet. Jeg ble paff. Hadde faktisk ikke trodd det gikk ;P Så prøvde vi på meg da. Ganske skeptisk med tanke på at jeg ikke trodde det kunne funke to ganger, men JODA =) DEt gikk!!! Hehe.. Jeg ble ikke verst. Og ingenting stussing måtte til etter at håret ble sluppet ned.
Morsomt!
Så om noen med langt hår trenger en stuss; Kom til meg! Jeg skal gi deg GOD pris =) he he..

November 14, 2006

I helga dro jeg til Jessheim. Der ventet mammaen min som jeg ikke har sett på nesten ett halvt år, bestemor, tante og onkel og to små nusselige søte små! 😉 Jeg rakk nesten ikke komme inn døra før jeg og Rikke dro på Kino og så Gutta på Skaugen. Det var en ganske morsom tegnefilm 😉 Kunne jo ikke sammenlignes med Istid og Skrek osv, men morsom likevel. Rikke var iallefall veldig fornøyd 😉 Etter kinoen kom vi hjem til pannekaker og dekket bord. Må innrømme at det er deilig å bli dullet med 😉 Å dulle med andre er også gøy. Synne og Simen er så søøøøte! De er helt nydelig! 😉 Og så deilig å dulle og kose med også!! 😉 Synd jeg bor ett stykke unna og ikke kan besøke de oftere. Selv om den nesten 2 timer lange bussturen ikke er SÅ ille. Mens jeg var på Jessheim fikk jeg jo også gjort ferdig teppene deres. Jeg tok de med for å være sikker på at jeg skulle bli ferdig. Så raskt som de ungene vokser, så måtte jeg jo bli ferdig med teppene først 😉

Desember 11, 2006
Snufs…
Du triste juletid altså…
Det er 11. desember.. og jeg har ikke hatt julefølelsen som jeg pleier.. Hvor skal dette enda?! Enda har vi pynta til jul.. jeg har hørt på julemusikk og jeg har gjort det jeg pleier hvert år.. Men i år er det jo en ting som mangler..
HVOR BLE DET AV SNØEN!?!?!
*snufs*
Ellers leser jeg på examen for tiden. Har to examener igjen før jul. 12. Desember har jeg examen i Informasjon og publiseringsteknologi, og 20. desember gjenstår det Typografi. Skal prøve å jobbe ltit innimellom alt dette, så gjett om det er ei jente som gleder seg vilt til å komme seg hjem til Nord Norge!!

Desember 13, 2006

Nå nærmer det seg jul!
Da var jeg endelig ferdig med examen i Informasjon og Publiseringsteknologi. Examen gikk greit, men kunne selvsagt gått enda bedre om oppgavene hadde vært retta mot alt det jeg kunne 100%. Jeg og Terese som jeg bor sammen med satt oppe hele natten å leste, og var godt forberedt, men desverre på litt feile ting ;p Men tror likevel det gikk greit nok. Vi kan ikke annet enn å vente i spenning på karakteren som kommer etter jul. Toppkarakter er det nok ikke iallefall =)

Da gjenstår bare 1 stk examen. Typografi. Skal vel klare å få den til å gå i boks også, men man vet aldri. Gleder meg iallefall til å bli ferdig, for når examen neste onsdag er overstått bærer det mot Jessheim for ett lite overnattingsbesøk og så drar jeg HJEM!!!! Gjett om jeg gleder meg til å se mamma og være litt nordpå! Skal bli deilig med ferie, det er altså sikkert!! Blir borte i hele to uker, og jeg skal BARE kose meg =)
Ellers har jeg laget en del julegaver oppi alt stresset, samt ett sjal. Men det er jo juletider, og ikke alt kan vises frem =)

Desember 14, 2006
Det finnes en side ved meg som er utrolig negativ.. og det er den siden av meg som elsker mobiltelefoner…Og i år har jeg faktisk hatt hele fem forskjellige! Jah, jeg vet.. Jeg er helt elendig når det gjelder sånne ting, men mobilen er en ting jeg bruker aller mest, og når jeg ikke er fornøyd med den, så må jeg bytte.. Har de siste månedene hatt en Nokia 6131. Klapptelefon som er kjempelett å bruke og som jeg egentlig liker veldig godt, men kameraet på telefonen er for dårlig, og siden jeg ELSKER å ta bilder,så ble det rett å slett ikke godt nok å ha en sånn telefon.. Så derfor tok jeg bonusen min fra jobb, og kjøpte meg ny.. Jeg har nå kjøpt Sony Ericsson k800i.
Jeg har hatt den i ett par timer, og jeg er allerede veldig fornøyd. Supre bilder!!!
Så kommer nok sikkert en del spennende julebilder fra meg framover skal dere se =)
Dessuten følte jeg at jeg trengte litt trøst oppi all examen ;P hehe.. Min egen lille julegave til meg selv =)
Jeg skjemmer meg selv bort, altså… Thihi….

Desember 21, 2006

Gledelig Jul!!!!
Da er det ENDELIG juleferie! Nå har jeg installert meg i det KALDE, og VINDUFLLE nordnorge.. Jeg sitter i en ferdig julepyntet stue med ved i ovnene, og ute uler og rusker viden så vilt som den bare klarer. Det er koselig, men for meg som ikke har vært hjemme på leeeeenge, så er den skumle vinden EKKEL.. =( Men, men.. har jo familie rundt meg, så nå skal man bare kose seg =)

Så er det kanskje på tide med ett lite referat for de siste dagene. Søndagen jobbet jeg, og på kvelden «leste» vi til examen. Ikke så lett å holde konsentrasjonen oppe når vi alle var så nære juleferie. Men fikk da lest litt likevevl. Mandagskvelden dro jeg og Håvard på kino for å se Casino Royale. Det er altså den nye James Bond filmen. Den var helt grei. Masse actioen, med en litt for klissete kjærlighetsdel inni. (Jah, faktisk.. litt for klissete for meg til og med!!! ;P)
Men den var helt grei, og en kino er jo alltid morsomt. Håvard er jo ikke så verst selskap heller =)

Tirsdagkvelden gikk bort i examenslesing og pakking. Ble ganske sent, men vi var vel alle enige om at det ikke var nødvendig med våkenatt for å lese denne gangen. Så vi var faktisk ganske trøtte da vi dro til examen i går. Men det gikk bra.. Tror vi da. Gjenstår å se på karakteren. Etter examen vel overstått kjørte vi til Jessheim. Der lekte jeg og Terese med tvilingen en stund før Terese tok fatt på flyturen til Bodø. Tante har spurt om jeg vil være fadder, og jeg har jo selvfølgelig sagt jah! =) Endelig!!! He he.. Men enda usikkert om det blir på begge eller bare på den ene.

Så kom dagen i dag hvor jeg endelg skulle få fly nordover!!! Landet i Tromsø 20 minutter forsinket, og møtte ett MØRKT, VINDFULLT og VÅTT nord norge. Kunne gjerne tenkt meg ett bedre vær altså.. Som sagt så er det ikke blitt noe bedre i dag heller. Så nå skal det koses!
Og det skal feires! Har fått resultatene på examen. Prosjektet vi jobbet med i IPT har vi klart å få A på! Jeg er så stolt over arbeidet. Vi hadde jo håpet på en B, så da vi fikk A var jeg bare strålende fornøyd. Kan jo ikke få noe høyere så! ;P Ellers blei det totalt B i IPT, også kalt Informasjon og Publiseringsteknologi og B i Fotografihistorie og bildekommunikasjon. Jeg er rett å slett STOLT over meg selv! Så nå blir det jul!!! =)

Desember 27, 2006
GOD JUUL ALLE SAMMEN!!!! Så langt har jula vært ganske bra. Har kost meg hjemme hos mamma, spist myyye god mat og slappet av. Eller.. Jeg har ikke slappet så mye av når jeg tenker meg om ;P Men er det jul, så er det jul =) he he…
Julaften var herlig som alltid. Våknet opp til følgende innhold i julestrømpen; Halleluja DVD’en, julekule som skulle puzzles, og nyestrikkete lester. Jah, og en stratos 🙂
Årets julemiddag på kok; MMmmmh.. kjenner dere den GOOOODE LUKTA!?!?!?! 😉
En av tingene jeg hadde ønsket meg til jul var Deal or No Deal spillet. Det hadde brodern ordna, og jeg ble jo bare SÅÅÅ glad da jeg åpnet den! Det endte med at vi glemte å åpne gavene, og ble sittende å spille. Til slutt gav bestemor oss beskjed om at nå måtte vi åpne flere pakker =) He he… Kjempemorro!

Ellers har jeg vært på julemiddag stortsett hver dag. 1. Juledag hadde vi stesøskene mine på middag her, hvorpå jeg dro på Innflytterfest til en kompis. Var en tur ute på byen også hvor jeg traff littegranne kjentfolk. 2. juledag var restedag, og etterfulgt av «årets fest». Storkoste meg hos veninna mi, Susanne med Singstar og hele pakka og forsatte med å treffe UTROLIG mange kjentfolk ute. Var kjempegøy! =) Nå gjenstår nyttårsaften og så bærere det hjem til Gjøvik. Gruer meg litt, for det er rett i jobbingen, men får bare nyte dagene framover =)

HA EN FORTSATT GOOOOD JUUUUL!!!!! =)

Januar 06, 2007
Da var jeg tilbake på Gjøvik igjen! Har vært noen KALDE dager!!!! *grøss*
Da jeg kom tilbake til gjøvik mandagskvelden så var jeg ikke framme før i ett tiden. Det startet godt. Vi har to husnøkler, og den ene som vi bare har brukt nå i jula, lå selvfølgelig innerst i kofferten. Så jeg måtte stå utenfor i kulda å romstere i kofferten for å finne den nøkkelen. Så kom jeg inn.. og det var nesten kaldere inne enn ute. Ikke fikk jeg til å starte parafinovnen heller. Slo på det som var av ovner, og håpet på det beste.

I kjøleskapet fant jeg ett eller annet som luktet død. Tømte det jeg mente var lukten, men fant ut etterhvert at det var fryseren som var gåen. Ikke at vi hadde stor fryser, men ALT i den fryseren luktet pinlig dårlig.. *kvalm av tanken*
Så den fryseren ble tom, gitt.. Nå funker den igjen, så skjønner ikke helt hva som har skjedd..
Så kom natten.. Og jaggu var det kaldt. Holdt meg oppe ganske lenge, og sov under to dyner og ett pledd.. Hjalp ikke!!
Da jeg våknet og nesten så frostrøyken så oppdaget jeg synderen.. En ventil som sto på vidt gap.. Vi er nødt til å ha den åpen når vi har parafinovnen på, men jeg var snar å lukke den. Først i går begynte jeg å kjenne at det er levevlig i dette huset!! Hehe.. Men var snar å kjøpe meg varmeteppe da. Det deiligste jeg noen gang har hatt i senga!! (Tragiskt!?)

Ellers har jeg vært på jobb, hatt besøk av Nina V og Tor Eivind (Han slo meg ikke på dansematten en eneste gang, bare så det er notert!!! ;P) og kost meg alene. Til helgen kommer Kristian og til uken kommer Terese. Deilig å være alene,men gleder meg til vi er samlet alle sammen igjen =) Men skal noteres at jeg har vært nede i kjelleren å vasket klær!! Helt alene!

Ellers må jeg si at jeg syns det er koselig med alle kommentarene om luene mine! Syns jo bare det er stas at mange syns de er lekre, for det syns jo jeg også =) Har allerede to stk i bestilling, så må vel bare hive meg rundt. Men først er det på tide å finne senga så jeg kommer meg opp på jobb. Var kanskje ett dårlig sjakktrekk av meg å kjøpe varmeteppe.. Jeg hadde ikke russenavnet Sleeping Beauty for ingenting.. Og når man sliter med å stå opp fra før, så hjelper det lite at sengen er god å varm når man våkner heller 😉 Får pakke den vekk når jeg finner en som kan holde varmen for meg istedet 😉 Har jo bursdag snart.. Kanskje noen kan gi meg en?!

Så var Ann Silje å klagde på julestemningen her inne. Hehe.. Så den måtte jeg fikse. Noe kjedeligere enn dette kunne det vel ikke bli!? Får komme sterkere tilbake når kreativiten blomstrer mer 😉

Januar 12, 2007
Det har vært en LANG uke!!! Søndag kjørte jeg og Camilla til Gardemoen for å hente Håvard. Han kom fra Sortland, og måtte ha venta til morgenen etter før han kunne komme seg til Gjøvik. Snille som vi er, så fiksa vi det slik at han slapp å vente. Var godt med en luftetiur da =) Mandag hadde jeg fri, så brukte tiden til å sove leeeenge.. Det var godt =) så dro jeg for å møte Håvard og Camilla på CC, og vi bestemte oss for å lage taco til premieren av Farmen. Taco er jo bare sååå godt!!! MMmmmh…

Tirsdag var det skolestart. Nye fag, så det er litt godt å slippe å gå gjennom gammelt nytt. Startet også veldig bra. Dette er nemlig noe jeg har bedrevet med i to dager på skolen; Tegning! Så der sitter vi mediestudenter å tegner det vi har lyst, og hørere på musikk.. 😉 hehe..
Ellers har det vært mye å gjøre i uken som har vært. Terese kom hjem tirsdag, og vi overrasket alle med hjemmelaget pizza og sammenkomst her. Så har man vært på skole og jobb, og i går kveld var vi på Back To School party på skolen. Godt å være komme i gang med skoleåret igjen 😉
I morgen drar jeg og Terese inn til Oslo for å shoppe litt. Blir en tur på Karl Johan og Ikea =) Så skal vi tilbake til Gjøvik for å feire Camilla som blir 21 på mandag! =) Gleder meg! =) =)

Januar 22, 2007
Noen velvalgte ord 😉
Må få lov å si TUSEN TAKK førr alle bursdagsmeldinge og hilsningen som eg har fått 😉 Utrolig koselig 😉
Va jo veldig flink å annonserte meg selv på msn, og det var jaggu noen som tok oppfordring til å sende meg sang. Vil derfor sende en ekstra stor takk til Nina, Anniken og folka på hytta til Mamma =) Sånt liker vi 😉 he he..

Ellers har jeg hatt en strålende bursdagshelg 😉 Har storkost meg. Føler jeg har blitt dullet med som bare det! 😉
Torsdagskroen på torsdag gav meg masse baileys og bursdagsang! Det satte vi jo veldig pris på. Tidlig hjem, men siden det ble litt for mye baileys var det en smule tungt å stå opp for å dra på skolen fredag. Da hjalp det godt at Terese sto opp å lagde meg frokost med egg, bacon, rundstykke og salat! Hun er en engel! 😉

Så bare det på skole hvor jeg fikk DEN stilige krona! Den var babyrosa, og lekkert dekorert. Tusen takk til Therese for den! Hun var så snill. (Selv om jeg innerst inne føler at jeg tvang henne litt ;P he he…) Ett par timer pause hjemme før jeg måtte stå noen timer på jobb hjalp litt på formen =)

Etter jobb kom jeg hjem og fikk servert Mousakka med salat på dekket bord, og etter middag kastet Kristian seg rundt å laget Brownies som ble servert med is! HERLIG! =) Fikk også pakke fra jentene som inneholdt en nydelig topp, smykke og sølvbelte! Ble selvfølgelig festantrekk på lørdag!

Lørdagens fest var kjempemorsom. Jeg koste meg iallefall. Var den siste som gikk å la meg og klokken var vel halv fem eller noe sånt. Da hadde jeg ryddet og styrt det meste =) Det er jeg utrolgi glad for, for på søndag ringte ei veninne som studere i Trondheim og lurt epå om hun kunne komme innom å få seg minddag. Det er klart vi fikser det, så jeg hoppet opp og ba kollektivet gjøre en innsatse med vask og rydding. Så når middagsgjestene kom, så var alt klart =)

Så var utrulig koselig å få Anniken på besøk =) Takk for besøket og velkomme igjen 😉

Søndagen dro vi jentene (Jeg, Terese og Camilla) ut i snøen for å leke.
Det var kjempegøy. Dro opp til Fastlandet og aket og koste oss. Kjempegøy. Og KALDT!

Februar 06, 2007

Da har jeg bestemt meg for at det er oppdateringstid! For tiden er det mye å gjøre, og ting som jeg vanligvis gjør så ofte jeg kan blir nedprioritert med stort hell ;P Men nå er det jo en stund siden jeg har skrevet noe fornuftig, så en liten innsats i natten er vel på sin plass =)

Er da ikke lenge siden jeg ble gudmor, og jeg har lyst å vise frem verdens nydeligste unger. (Fram til jeg får mine egne selvfølgelig) Simen og Synne. De ble døpt 29. Januar, og var englebarn under hele gudstjenesten. (De rakk begge ta seg en liten blund. Hehe..) Godt at de ikke bor altfor langt unna slik at jeg rekker å se dem før de blir konfirmert 😉

Skulle egentlig visst frem bilde av barna i dåpskjole, men fikk aldri tatt ett av dem samtidig med kjolene på =) De passet iallefall =) Til mammas store lykke som hadde heklet dem begge to ;P Hun var heldig med noe i kurs i forbindelse med jobbe, og rakk å komme ned til dåpen. Dermed var det en liten familesammenkomst som fant sted på Jessheim 😉 Det er jo alltid koselig =)

Ellers har jeg da mye å gjøre. Det er prosjekter på skolen, og for tiden jobber vi jo med det aller største prosjektet av dem alle; Revyen! Det begynner virkelig ta form nå, og jeg gleder meg faktisk VELDIG til vi skal vise oss frem på scena. Tror nok alle kommer til å bli veldig overrasket, for vi har laget noe helt nytt. Vi er usikre på om vi kan kalle det revy, men tittelen Flight Revy 07 vil bli stående =) Er iallefall mye spennende i vente. Vi som lager revyen har det iallefall utrolig arti, så satser på at alle andre også vil synes det. Har fått med oss liveband, så skal bli skikkelig god stemning iallefall =) Her er ett bilde tatt fra en av øvingene vi hadde med bandet. Fra venstre; Terese, Andreas, Svein-Erik og Andre.

Alle som har lyst å komme er velkomne altså 😉 thihi.. vi har ett utrolig spennende program under Studentuka som kommer nå, og for de som skulle være interessert, så ligger det ett fullpakket program her; http://uka.hig.no.
Blir en spennende uke! Håper og tror revyen vil falle i smak =) Om ikke annet vet jeg om ett settl kjoler som vil bli veldig godt mottatt ;P hehe…

Som om ikke dette er nok har jeg og Terese tatt over PR/INFO for studenthuset. Det er litt å gjøre, men samtidig utrolig morsomt å være med på å bestemme hva studentene skal få være med på framover. Tror nok det vil være en fordel med litt nordnorskt blod i toppen av studentmiljøet 😉 Vi vet jo hvordan man har det morro ;P Hehe..

Så det er litt å ta fatt i. Blir en herlig vår utover. Med litt å gjøre så får man jo også tiden fram mot våren til å komme raskere. Syns forresten den Globale oppvarmingen lar vente på seg altså. I dag gikk jeg ut i småsko, og hva skjer når jeg drar hjem? Jo… småskoene mine forsvinner i nysnø… Ikke lurt!!

Februar 18, 2007

Reyven e oversått!!!
Etter masse masse masse hardt arbeid sto vi alle klar førr å gi jernet på fredagen! Alt gikk etter planen, og dem som så på va kjempefornøyd! Vi fikk god omtale i avisen, og de aller fleste e kjempefornøyd =)
Dere kan forresten besøk en kompis av meg som har skrevet en kort omtale av den her;
samt se ett par bilder fra forestillingen =) =)
http;//blakedesign.no
Nå håper jeg bare at tirsdagen går like greit =) =) = )

Mars 02, 2007
Å være syk kan bety så mangt..
Jeg må krype til korset.. Jeg er syk.. Nytter ikke å late som engang…
Før helga var jeg småpusken.. Søndag hadde jeg vondt i halsen, og mandag var jeg i relativt dårlig form.. Jeg tok
meg en fridag fra alt og tilbrakte dagen i sengen. På kvelden var alt bra og jeg gliste og tenkte «jeg slapp unna gitt»..
Tirsdagen kom.. Fortsatt småpusken.. Onsdag kom. fortsatt småpusken, men etter jobb virket jeg i ganske god form og vasket rommet og styrte som verre var.. DET var feiltrinnet.. I tolvtiden var jeg ferdig og satte meg ned for å se film.. Når filmen var over rant det over alle hauger.. Og neij.. ikke fordi filmen var trist.. Men fordi nesa fant ut at det var på tide å bli tett.. ;/ Og jeg som ikke klarer å snørre meg *he he*

Så i dag våknet jeg med den vanlige sexye stemmen som pleier å komme når jeg blir sjuk.. Og i relativt dårlig form.. Jeg rørte meg ikke ut av sengen før halv seks.. Da først sto jeg opp å gikk på do ;P Siden jeg var oppe klarte jeg å stable meg ned på butikken som heldigvis bare er to gater nedenfor her, og fikk kjøpt meg no mat. Men rett etterpå bar det i seng igjen. I åttetiden i dag så sto jeg opp å tok en dusj, og følte meg relativt bra i ett par timer.. til nå.. Hvor jeg er like ille igjen.. Søvn burde kanskje være en god ting nå tror jeg.. Men først vil jeg vise hva jeg gjorde de få timene jeg var i form..

I forbindelse med revyen fikk jeg laget ett par luer.. Og i kveld gjorde jeg de ferdige (pyntekanten), pluss at jeg laget meg en eksta. (Den svarte med grønn kant) Har nemlig votter som er i grønnfargen, så fant ut jeg måtte ha en lue som matchet. Er jo ikke tegn på at det er vår enda, så får bare kle meg godt framover ;/ Den hvite luen skal ei veninne som heter Wenche få, og den svarte med lilla kant skal sendes til ei veninne i Tromsø 😉

Mars 11, 2007
Åååååh…
Jeg ELSKER å få postkort! Og lørdag fikk jeg postkort fra Terese og Andreas. De er på konferanse i Bodø, og tok seg tid til å sende meg kort. Godt å ha gode venner!! =)

April 04, 2007
Herlige Påsketider!
Den siste uka har vært FANTASTISK! Jeg tror aldri jeg har opplevd en bedre vår! Kan være at solkroken min har noe med det å gjøre, men herlig har det vært iallefall. Jeg har da tilbrakt hver solfylte dag i solkroken min hvor jeg har solt meg, lest gode bøker, og grillet pølser. Rett å slett herlig. Innimellom har jeg hatt besøk, innimellom har jeg kost meg alene. Men det har vært deilig! Om kveldene har jeg gått tur under stjerneklar himmel. Både alene og med selskap. Tent bål, grillet marshmellows og bare hatt det kjempekoselig! Det er så herlig med flott vær. Er faktisk sånn at man får dårlig samvittighet når man sitter inne ;/ Men innimellom gjør man jo det også 😀

Elllers har jeg ikke gjort så mye. Skulle ønske jeg hadde ett vårlig prosjekt gående, men jeg er ikke så inne på det. Noen som har noen anbefalinger? Har lyst på en sommertopp som faktisk passer.: Kanskje jeg kaster meg på bikinibølgen.. men været har gjort meg lat :p Jeg bare koser meg, og slapper av 🙂 thihi..

PS!! Må vel nevne at i går, 3.april.2007, hadde jeg 45 grader i solkroken min!!! (Temperaturmåleren sto på bordet, og jah.. selvfølgelig sto den i sola :P)

Juli 10, 2007

Jeg puster!! 😉
Skal si jeg har vært treig å skrive til mine trofaste fans den siste tiden!!! Hehe.. Ikke at jeg tror så mange leser her inne fast da :p Og de som måtte gjøre det MÅ jo ha falt av lasset til nå. Men for min egen hygge, så skal jeg skrive noen ord om hva som har skjedd siden Påske. Jah, for det er jo en del 🙂

Vel, siden sist har jeg avsluttet mitt første år som student ved Høgskolen i Gjøvik, vært på ferie, jobbet, møtt masse nye folk og bare kost meg. Det er umulig å ikke kose seg med den våren vi har hatt her på Gjøvik! Jeg er SÅ for global oppvarming.

Den største nyheten denne våren er vel ansvaret jeg og Terese har fått. Det ble utlyst en stilling som blåfaddere ved Høgskolen. Jobben går ut på å arrangere en fadderuke for de nye studentene som kommer til Gjøvik til høsten. Jeg og Terese ble tildelt jobben, og har de siste månedene satt sammen ett program som skal få de nye studentene til å sosialisere seg de første ukene på skolen og bli kjent med Gjøvik. Under oss har vi 13 gule faddere, og hundrevis av røde faddere. Kjempemorsom jobb, og siden jeg og Terese er veldig sosiale av oss, så blir det kjempemorro å bli kjent med masse nye folk til høsten. Skal også innrømme at det å bli printa ut på hundrevis av postkort, samt pryde forsiden av studentavisa ikke var så veldig ille 😉

Ellers har jeg da vært på ferie med verdens nydeligste familie. Er som jeg har nevnt tidligere fadder til Synne og Simen, og jeg fikk gleden av å være med familien til Alcudiabukten på Mallorca i to uker! Det var SÅ deilig!! To uker med masse bading, soling og god mat!! Og ikke minst to unger som overrasket meg over deres blide humør! Jeg har ikke mistet troen på at jeg en dag skal bli mor, altså, men tror kanskje jeg vurderer å få bare en av gangen istedet for to :p hehe..

Etter at jeg kom hjem fra ferie har det stort sett regnet.. Så har blitt late dager, og noe jobbing. Skjer litt rundt hushjørnene også da, siden vi tross alt har en hage som passer til fest, og en del studenter allerede er kommet til gjøvik, men skal ikke skjemme ut noen med å legge ut detlajer her 😉
Ellers går det bare fint fint her på Gjøvik iallefall. Drar hjemover en tur i august sammen med Nina fra Elkjøp for å fiske litt og slappe av på hytta. Det gleder jeg meg til. For en gangs skyld GLEDER jeg meg til å spise fisk! Det skal bli godt!!!

Stranda var helt fabelaktig, og ungene storkoste seg. De lærte første dagen da de ikke tenkte gjennom saken og svelget massevis sand. Etter det holdt de seg stort sett til saltvann 😛
Er jo selvfølgelig typisk at man finner de beste restaurantene den siste kvelden man er der nede 😉 Men det var veldig hyggelig der. Og så var det helt naturlig for dem å dele ut gratis champagne! Og det syns jo jeg var ett ekstra pluss 🙂 hehe.. Og maten var jo veldig god ikke minst 😀

Men denne siste kvelden var jeg ekstra tøff da.. Jeg og tante hadde snakket hele ferien om å ta hull i navelen. Jeg mottet meg til slutt opp for å ta det den siste kvelden, men på det første stedet jeg var, så måtte jeg plutselig bestille time osv osv.. Så det ble ikke noe av siden vi skulle reise dagen etterpå. Men siste kvelden fant vi en kjempetriveli restaurat, og to hus bortenfor, så var det en tatttosjappe. Vi gikk innom før vi bestilte mat, og hun sa jeg bare skulle komme innom før de stengte. Det var inga problem. Så etter ett godt måltid og litt mye rødvin, så la jeg meg under kniven. Sjappa var VELDIG flott da! SKikkelig Nemi-aktig 🙂 Mye fint hadde de der også. Skulle brukt lit penger på stæsje der jah. Kanskje jeg reiser tilbake bare for å ta tatoveringen jeg ønsker meg :p haha.. Jeg som ikke tåler smerte og alt 😉

Noen tanker i natten om Kjærlighet

Jeg er i midten av 20-årene. Jeg er singel, fortsatt i utdannelse og har ingen barn. Jeg har venner rundt meg og jeg stortrives både i skole og jobb. Men jeg savner kjærligheten. Hvem gjør ikke det?

Veien mot den store kjærligheten er vanskeligere enn jeg hadde trodd. Skal ikke si at kjærligheten aldri nådde meg da. Jeg var så heldig å møte Vegard i tidlig alder, og tilbrakte mange år sammen med han. Men vi var unge da vi møttes og tiden gikk, og vi vokste fra hverandre. Fra å være kjærester, samboere og forlovet gikk vi over til å være venner. Han er blitt en god venn, som jeg setter veldig stor pris på. Og jeg håper virkelig at fremtidige kjærester av oss begge vil la oss fortsette å ha det slik.

I starten var det gøy å være singel. Man var fri til å gjøre som man ville. Man var fleksibel og spontan. Sene kvelder med gode venner og alltid noe morsomt å gjøre uten å måtte tenke på noen andre enn seg selv. Og plutselig hadde man god plass i sengen, og en fjernkontroll som bare jeg trykket på. Man oppdaget at venner er utrolig viktig, og at de er noe av det beste ett menneske kan ha.. Og plutselig var kontakten med gamle venner tilbake slik den alltid burde ha vært. Man fikk noen å vende seg til uansett hvor og når på døgnet det måtte være. Og man kunne smile når man la seg for alt var som det skulle være.

Men etterhvert har den store senga begynt å bli veldig stor.. Jeg savner å krangle over fjernkontrollen selv om utvalget av kanaler er mindre nå enn hva de engang var.. Og de små tingene man kranglet om og i grunn var glad for å bli kvitt da man ble singel ble plutselig noe man ønsket tilbake. For å ikke snakke om å kunne kjenne kjærligheten igjen. Den gode følelsen av å vite at det finnes ett menneske der ute som har like sterke følelser for deg som du har for vedkommende. Det er faktisk en ganske fin ting!

Småforelsket blir man jo lett. Studentliv med søte gutter, alkohol og fester både her og der gjør jo at man møter forskjellige mennesker man bli småbetatt av, og ønsker å bli bedre kjent med. Men det blir liksom aldri no mer. Man blir kjent med dem, oppdager at man er bedre som venner, og så fortsetter man som før. Og de få gangene man møter noen man tror kan bli til en spesiell, så er man så uheldig å støte på problemer som gjør at eventyret slutter like raskt som det starter. Kjærligheten er ikke som i bøker. Det skjønner man ganske raskt.

Kjærligheten holdes heller ikke hellig av alle sammen. Det siste året har jeg gjennom egen og andres erfaring oppdaget at det er mye ”snusk” ute å går. Folk er ikke like nøye med hvem de drar hjem sammen med på fuktige kvelder, og glemmer ofte at de allerede har noen hjemme hos seg som sitter å venter. Mange lover gull og grønne skoger fram til de blir oppdaget, og skylder på alle andre for sine egene feil. De fleste har masse følelser for flere på en gang, og det er mange som bare er ute etter en ting. Så har du de som bare vil ha det gøy, uten at det blir noe seriøst.. Likevel ønsker alle å ”finne den rette”. Noe englebarn har jeg ikke vært selv, men i søken etter den ”ene” har man lett for å bli egoistisk.

Men hvordan finner man den rette som det kan bli noe kjærlighet av? Den personen man kan stole på alltid vil være der? Av erfaring vet jeg at det finnes snille gutter der ute. Jeg har ikke mista trua. Det finnes dem som faktisk bryr seg om jenta si, og som behandler henne riktig. Jeg er så heldig og ha mange av dem i min egen vennekrets, så jeg vet at de finnes. De er den rette, men bare ikke den rette for meg. Man pleier som regel ikke skjønne det før i etterkant. Når en person ikke lenger vil tilbringe tid sammen med deg vet jeg at mange ofte tenker ”Men han kunne jo være den rette.”. Den rette vil jo dele livet sitt sammen med deg, så om den personen ikke vil det, da er det ikke den rette!

Nå kunne jeg avslutta det hele med å si at jakten starter nå. Nå starter jakten på den oh store kjærligheten. Men neij. Jeg vil ikke jakte. Jeg skal vente.

Jeg har tre gode venninner. Tre kjempesøte venninner. De er single, veldig forskjelillige i personlighet, og jeg er kjempeglad i dem alle sammen. På hver sin måte gjør de livet mitt til ett godt sted, og jeg vet at jeg kunne tatt kontakt med dem uansett når på døgnet jeg måtte ha behov for dem. De er tre forskjellige jenter, men likevel er de alle en jente som fortjener å møte den rette. De har allerede møtt den gode gutten, og de har møtt den dårlige guttn. Og nå syns jeg det er på tide at de møter den rette gutten. Jeg vil at de skal bli opp etter ørene forelsket, og finne seg en gutt som behandler dem på akkurat den måten de fortjener. Ikke fordi de har lyst å være snille mot jentene mine, men fordi de elsker dem og bare vil dem alt godt. Og når alle jentene har funnet sin kjære og endelig fått ta og føle på den store kjærligheten som de ikke har møtt enda.. DA kommer jeg inn i bildet.

Tre nye gutter i mitt bekjentskap MÅ jo bety minst EN singel og søt kompis! Nam, nam!

Juli 12, 2007

MMmmh.. suppe! 😀
Jeg har aldri vært særlig glad i suppe. Selv om jeg vokste opp på tomatsuppe, så har det i grunn vært den eneste suppa jeg har likt. Grønnsaksuppe og Kjøttsuppe har i grunn fungert det også, men stort sett bare spist sø’et, og ikke resten av innholdet. Og da gjerne med pannekake til. Etter at jeg begynte på Egon har jeg prøvd å smake på nye ting. Jeg plukker fortsatt vekk løk. rødløk, purre og tomat, men innimellom hender det jeg liker noe nytt. Hvem skulle vel trodd at det å dyppe pizzastykket sitt i bernaisesaus var ekstremt godt!? For å ikke snakke om gratinert TORSK med bernaisesaus?!!?

Vel, i sommer har vi hatt besøk av bussgrupper på jobb. De får en egen meny, og forretten er aspargessuppe. På en av disse dagene ble det altfor mye suppe til overs, og da er vi servitører så heldige at vi får smake. Jeg hadde ALDRI trodd at aspargessuppe skulle være sååå godt! Så i dag har jeg faktisk spist det til middag. Den er selvfølgelig ikke like god som suppa sjefskokken på Egon lager, men likevel. Og jeg kan konstantere. Jeg liker supper! Skal prøve meg på brokolisuppe også noen av dagene 😀 hehe..

Nå begynner det å bli på tide å ta oppvasken. Skal ha ett lite sosialt forsch her i kveld, så tipper jeg må ha glass rene, slik at folk kan skittne de til igjen 😀

Juli 14, 2007
Godt å ha det gøy! 😀
I dag har jeg fortsatt på suppetrenden. Jeg holdt meg til den gode gamle tomatsuppa, og krydret det hele med pølsebiter. Må innrømme at jeg har savnet grillpølsa fra Gilde. Har ikke blitt mye av den etter at jeg flytta inn sammen med Terese. Hennes tid på Narvesen har gjort at hun ikke er glad i pølser, og dermed har vi holdt oss til mat som ikke har hatt pølse i seg. Men nå som jeg har huset for meg selv bør jeg vel tenke på å spise pølse oftere 🙂 Mens jeg lagde mat mimret jeg iallefall tilbake til i fjor høst da jeg stort sett spiste pølsebiter og mos til middag hver dag. MMMMh.. det er så godt!!!!!

Ellers hadde jeg en kjempemorsom kveld i går. Da jeg var ute på torsdagen møtte jeg en sprudlende jente i potetkøen av alle plasser. Etter noen minutter med prat om alt mulig, så inviterte hun meg på forsch. Siden jeg ikke hadde andre planer så stilte jeg selvfølgelig opp. Dro på forsch med helt nye mennesker og hadde det kjempegøy!! Tenk på hva man går glipp av når man ikke tørr å bli kjent med nye mennesker?! Jeg vet jeg har vært sånn før. Jeg likte rett å slett ikke å gå inn i ett rom med helt nye mennesker, for det var skremmende. Jeg var lite åpen for muligheten til at disse menneskene hadde no å gi meg. De kunne umulig ha noe å by på. Men så har jeg forandret meg mye de to siste årene. Jeg er blitt mer åpen. Jeg har skjønt at alle mennesker har noe å by på. Kanskje er det ikke bestandig noe godt de har å by på, men du blir uansett en erfaring rikere. Andre igjen vil gi deg sååå mye mer. Kanskje prater du bare med dem den ene kvelden på byen, men de legger igjen spor i deg som du tar med deg videre.

Jeg har en setning jeg har holdt meg til veldig i det siste.
Det finnes ingen fremmede i verden, bare venner som venter på å bli møtt.
Det er en setning som stemmer så kjempegodt. I går snakket jeg med utrolig mange mennesker jeg aldri har pratet med før. Ikke bare på nach, men også ute på byen. Noen av dem vil nok le veldig av det i dag og tenke at jeg var det sprøeeste mennesket de har møtt på lenge, men jeg vet at de fleste vil le av det, og det er det viktigste. Jeg liker å prate med folk, uansett om det ikke er fornuftig prat eller dypere emner, og jeg syns det er gøy å lære andre mennesker å kjenne. Jeg har kanskje ikke funnet den beste fremgangsmåten med tanke på at jeg gjør noe som virker tabu. Jeg bare går bort til noen som jeg har lyst å prate med og starter en samtale. Jeg bare sier det som faller meg inn og legger ikke noe mer i det enn at jeg har lyst til å slå av en prat. Man trenger ikke ha en god grunn til det heller. Hvorfor kan ikke to ukjente mennesker bare slå av en prat?!

Gjengen jeg forscha med i går var helt nye mennesker som bare bor noen husvegger unna. Selv om jeg var helt ukjent for dem så hilste de alle og var hyggelige. Og da er det ekstra gøy å bli kjent med dem. At jeg fikk være med på Nach for en dypere samtale i natten gjorde jo bare kronen på verket. Man bør være åpen for å møte nye mennesker. Du vet aldri når du møter din nye bestevenn! Noen ganger vil du nok møte noen du ikke liker i det hele tatt, men ikke la det stoppe deg i å møte folk du faktisk liker kjempegodt! Jeg holder meg til setningen min jeg. Er tross alt 800 potensielle venner på Gjøvik til høsten!! 😀

Juli 17, 2007
Snart slutten for Harry Potter!
Driver med innspurten på den neste siste boken nå så jeg husker det meste til jeg skal ta fatt på den ALLER ALLER siste boken som kommer til helgen. Uggh! Det er så trist. Fikk faktisk hakeslepp i dag, for jeg trodde boken kom i slutten av måneden. Etter at vi så den siste filmen på kino i kveld, så var det noen som nevnte at boka kommer på lørdag. LØRDAG!?!? Grepet av panikk jeg, og klump i halsen 😦

Den Oh Store Eggtesten

Utrolig nok har jeg i det siste fått med med meg noen timer på tv-skjermen. I den anledninge har jeg også fått med meg noe av reklamen som har surret og gått. Er spesielt to jeg har lagt merke til. Den ene er reklamen for Ringenes Herre og «Atter en konge» som skal gå på TV2 på søndag. Her har de klippet sammen bilder av Gollum til å bli en slags musikkvideo til en kjent ballade. Det var ikke perfekt klippet, men siden sangen var så langt fra Ringenes Herre du kan komme, så syns jeg det var en fiffig måte å gjøre det på. Den fikk min oppmerksomhet iallefall. Så har vi den andre da. Den som faktisk var inspirasjonen min til denne fiffige testen. Reklamen handlet om Mills nye kaviartupe. Den med EGG! Nå skal det sies at den lyver litt, for det er eggAROMA i tuben. Men all utvikling skal testes og sjekkes, så da tok jeg det som mitt ansvar å sjekke om den nye millstuben var verdt det. I anledning min test inviterte jeg Vegard ned på kvelds. Nystekt brød og kokte egg er mye bedre i felleskap. Brødet ble stekt, eggene kokt, og sulten som jeg var var jeg klar til å gi min vurdering på eggrettene 😀

Utseendemessig, så er jo i grunn vanlig egg en klar vinner. Tuben til Mills har ikke akkurat utseende med seg. Den ser i grunn ut som vanlig kaviar med noe gult innimellom. Lurere i grunn på hva dette er siden det står på tuben at det bare er eggAROMA som er i tuben. Synseffekt? Så kommer vi til selve smaken. Her må jeg innrømme at Mills ikke har laget en tube som jeg kan si jeg er stolt av. Den smaker i grunn bare Kaviar! Og for de av deres som har smakt Mills Kaviar og Majones, så smaker det ikke så veldig forskjellige heller. Men det er spiselig. Men de som trodde at man fikk oppleve den gode smaken av Egg og Kaviar på tube, de blir nok skuffet. For når jeg etterpå gafler i meg brødskiva som har det ekte egget og den ekte kaviaren, så nyyyyter jeg smaken. Det ble tre brødskiver med ekte egg. Ergo: Har du lyst på Kaviar og Egg, så er ikke Mills sin tube en god erstatning. Kjøp ordentlige egg istedet 😀

Og til slutt.. Mitt siste innlegg i den gamle bloggen. Har desverre ikke dato her, men det var i september en gang 😛
Jeg fortsetter min kulturelle holdning til tv-reklamer og nye produkter . I følge reklamen skal disse nye produktene spare tid, og gjøre ting enklere for deg. Min søken etter ett lettere liv må gjøres med små skritt. Man kan ikke teste for mye på en gang. Og det er viktig å dele opplevelsen med andre. Ikke bare får du en sosial event, men du kan også dele dine personlige erfaringer med en medarbeidende testperson.

Jeg fikk besøk fra Nord-Norge på søndag av min gode veninne, Susanne. Susanne hadde vært i ett bryllup i Oslo, og benyttet samtidig sjansen til å komme å besøk til meg her i Gjøvik. Besøket var kort, men vi gjorde det beste ut av det. En sightseeingtur i en sølvgrå boble, filmkveld med gode venner av meg, og en rundtur rundt i Gjøvik City på formiddagen i dag var noe av det vi rakk å få til. Men før jeg kunne sende henne videre på hennes ferd i kveld, følte jeg det var riktig at Susanne og jeg fikk ett siste måltid sammen.

Etter en del timer med rumling i magen, dagdrømming om saftige retter, besluttet vi at Pizza var den rette sorten i dag. Vi tok den korte ruta ned til butikken for å handle inn ingrediensene. På vår lille runde rundt i Kiwi’s trange hyller fant vi posen fra Toro med pizzafyll. De neste sekundene var dyrebare. Skulle vi gå for tørrmelet til pizzadeigen beregnet på familie, eller den vanlige pakken? I det vi bøyde oss for å ta opp den vanlige posen med pizzadeig-mel, så slo det oss. Det er jo kommet en ny type pizzabunn! Fra Tine! Den må vi prøve! Sammenlignet med pakken fra Toro til 20kr, kosta deigen fra Tine 29.90,-. Ville de 9kr være verdt det for en fattig student?

Vi trasket dermed videre uten pizzabunn gjennom de trange hyllene som utgjorde Kiwis inventar. Jakten på posen med den ferske pizzabunnen som var ferdig rullet ut begynte. Det gikk ikke lenge før vi fant hva vi leitet etter. Det er tross alt en grunn til at hyllene er så trange på Kiwi, og det er den lille plassen Kiwi har å boltre seg på. Nederst i den kalde kjølehylla hadde vi flaks. Det var bare EN pakke igjen!

Stolte over vår seier på jakten over det nye produktet kastet vi oss over en pose med ferdigraspet ost, grep med oss en frossen kjøttdeig og hastet hjemover for å teste ut hvor lett dagens middag kunne lages.
Vel hjemme på kjøkkenet la vi fram alt vi trengte og leste instruksene til den nye pizzabunnen. Den måtte ligge på benken i 10 minutter før vi kunne åpne den. Siden dette var en test av ett nytt produkt, var det viktig å følge retningslinjene. Vi la derfor pizzabunnen på benken, og benyttet den 10 minutters lange ventetiden til å skru på ovnen, steike kjøttdeig og lage pizzafyllet. Når tiden var inne prøvde vi å åpne posen med den ferske deigen. Og dermed oppsto vårt første minus.. Posen var ikke lett å åpne, og vi måtte finnne fram en saks for å få åpnet posen. (Burde ikke dette vært påpekt med noen prikkete linjer på pakningen for å spare de sekundene vi brukte på å finne en saks?!)

Ett pluss er at deigen allerede har ett bakepapir rundt seg. Så problemet som pleier å oppstå når du skal rulle ut pizzaen og ikke finner bakepapir, er løst. Deigen var også veldig lett å rulle ut, og var glatt å fin. Kanskje litt klissete, men ikke annet å vente når deigen har ligget en stund. Vårt neste minus kom da vi helte fyllet på deigen. Når man lager pizza i langpanne pleier man som regel å ha muligheten til å lage kanter på sidene. Dette oppdaget vi jo raskt at vi manglet, da deigen fløt utover kanten på pizzadeigen og ble liggende rett på bakepapir og stekeplate. Men dette problemet kan løses ved å bruke en annen type fyll på pizzaen. Vi slang deretter på osten, og satte pizzaen inn i ovnen. Det var lettvint, raskt og ingen av oss måtte stå over vasken for å gnikke vekk mel og deigrester. Vi ventet i spenning mens vi gledet oss til resultatet av vårt raske arbeid.

På posen står det at pizzaen skal steke i 10 minutter. Da vår pizza hadde vært stekt i 10 minutter, var deigen fortsatt helt hvit. Etter nye fem minutter tok vi pizzaen ut og innså at vi kanskje skulle holdt ett bedre øye til pizzaen. Den var en smule overstekt og hadde ikke trengt mer enn 2 minutter ekstra. Men sprø bunn har vi aldri hatt noe imot. Pizzaen så god ut, og det var det viktigste, siden våre mager brølte etter mat.

Bordet var dekket, pizzaen duftet herlig. Den smakte.. pizza! Bunnen var sprø og god og det smakte herlig. Vi ble mette. Siden undertegnede egentlig liker litt mjukere bunner kan jeg ikke påstå at dette var den beste pizzaen jeg har smakt i hele mitt liv, men jeg ser potensialet i en bunn som man bare ruller ut på 1-2-3 og setter dermed STOR pris på enkelheten dette gir. De 9kr er verdt det for å gi meg selv og andre ett lettere liv. Denne kommer nok oftere til å ligge i min handlevogn enn kaviartuben med Eggaroma!

Harry Potter

Så var det slutt. Helt slutt.. Den siste boka av Harry Potter er klappet sammen.
Min oh store helt siden jeg i 1999 åpnet den første boka har ikke lengre en ny bok i vente… Harry Potter-historiens siste linjer har blitt lest.. Mer er det ikke å si om den saken.. (Jeg har ikke avslørt noe som helst her altså!)… Skulle sagt så mye mer, men vil ikke si noe som kan avsløre historiens slutt.. Men er trist å vite at det ikke kommer en ny Harry Potter…
Hva skal man glede seg til å lese nå? Jeg tviler på at noen historie lik Harry Potter vil komme på mange mange år. Tipper en del vil prøve, men tror ingen kan komme opp med en så fantastisk historie uten at det vil føles som en etterligning..

MEN! jeg kan jo glede meg over at det faktisk kommer TO filmer til før det hele er HELT over 😀 Og det er jo noe å glede seg til de bare det! Jeg personlig håper bare at jeg rekker å se disse FØR jeg blir 30! 😀 hehe… Alderdomskrisen har slått meg.. Noen nevnte her om dagen at jeg faktisk har «RUND» dag neste gang jeg fyller år. (Hører jeg fest?)
Men tilbake til kjernes emne.. Er det noen som vil vite hva jeg mener om boka å sånt så får dere bare sende meg en kommenbtar, så kan vi ta det over mail 😀 Jeg prater gjerne om Potter med mine likesinnende 😀 hehe..
Og forresten… Jeg gråt ikke så mye som jeg hadde trodde jeg skulle.. Gjør det meg til ett ondt ondt menneske?!?!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s