Nye Votter – Veien til hjertet

Jeg har designet votter! Inspirasjonen har jeg hentet fra damen bak bloggen:
Lillelabyrint – Om å finne veien ut av labyrinten, med omveier og vakre overraskelser

For mange er livet en labyrint. Enten man er syk eller man har andre utfordinger i hverdagen, så kan det noen ganger være vanskelig å føle at man finner veien! Man møter motstand og utfordringer og må kanskje gå to skritt tilbake når man egentelig ønsker å løpe med vinden. (Noen som husker den episoden av Friends hvor Rachel ikke ville løpe med Pheobe fordi hun løp så rart? Sånn løping må være å løpe med vinden)

Vottene skal symbolisere varmen i finne veien til hjerte gjennom labyrinten. Man møter hindringer på veien, må gå omveier, men til slutt, så kommer man fram til det innerste – hjertet!

Vottene har en liten feil. Du finner ikke frem i labyrinten på begge votten. Nå skulle jeg ønske at jeg hadde tenkt på dette på forhånd, og ikke etter at vottene var ferdige og trådene festet – Men når du ikke finner veien første gangen, så er det fint å vite at det finnes en ny sjanse – i vott nr. 2! Og det syns jeg er en fin tanke om livet også. Man får det kanskje ikke til som man vil første gangen Men det betyr ikke at man skal gi opp! Man må prøve igjen, og da vil man finne veien til hjertet og gleden ved livet!

Reklame

12 kommentarer

  1. Nydelige votter, med en kjempefin symbolikk! Så flink du er som lager mønster! Har du tenkt å selge mønsteret eller? Fine var de i alle fall 🙂 Jeg holder faktisk på med eget design selv akkurat nå, Stetind-votter 🙂 Kommer på bloggen om ikke lenge 😉 Moro å lage noe helt eget!
    Sjalet du la ut tidligere var forresten også veldig fint. Slikt arbeid har ikke jeg tålmodighet til, hehe 😉

  2. Nydelige er de! (Trodde forresten det var gakkevottene du snakket om når du spurte meg på fb i går.) Men ja til å selge begge to! Vakkert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s