Gøy med overraskelser!

For ikke lenge siden gikk jeg å bar på en stor hemmelighet! Samboeren min fyller 30 i april, og som en overraskelse til han hadde jeg bestilt en ukes ferietur til Gran Ganaria. Jeg gikk bak ryggens hans og ordnet han fri fra jobben, sørget for at katten hadde barnevakt og gjorde alt klart. Litt over ett døgn før avreise kom det mye snø og samboeren min måtte ut å måke. Han var vel ute ca. en time, og når han kom inn fikk han vite at han hadde vært så flink – så han måtte ta en titt under puta si.

Vel inne på soverommet fant han en pose med karamaller «Medisin for gretne kjerringer» og masse Euro liggende under puta. I tillegg en lapp med «Se i nattbordskuffen din». I nattbordskuffen lå det solbriller. Da hørte jeg han rope «Har disse ligget her hele tiden?». Sammen med solbrillene lå en lapp med «Se i min nattbordskuffe». I nederste skuffe der lå tre solkremmtuber og en lapp med «se under puta mi». Det siste han fant da var taxfree-katalogen og to pass. Det ble helt stille inne på soverommet. Jeg lusket meg derfor etter og fikk se en forfjamset Espen stå på soverommet. Vi reiser på torsdag, sa jeg til han. Og jeg har ordnet deg fri fra jobb.

Det som skjedde etter det var vel mest forvirring og glede fra hans side! Han ble helt satt ut og overrasket og kjempeglad! Og det var en som la seg med ett smil om munnen da han omsider gikk å la seg. I utgangspunktet haded jeg ikke tenkt å si noe før dagen før avreise, men svigerfar visste om hemmeligheten og mente han burde få litt tid til å glede seg. I tillegg fikk han brukt siste arbeidsdag til å gjøre unna en del arbeid som han hadde liggene og som måtte gjøres feridg. Så heldigvis kunne vi begge ta oss en uke ferie med god samvittighet. Og gjett om det var deilig! Masse sol, masse god mat, masse god drikke og bare avslappende dager! DEILIG!

Dette tror jeg blir en tradisjon i januar hvert år!

 

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s