Søndag og votter :D

Ute daler snøen ned, tevannet er oppvarmet og det dufter herlig. Det er søndag, og jeg sitter å koser meg med radio.

Før jeg la meg i går festet jeg trådene i vottene til Maria. (Maria fikk et magisk gavekort før jul, og ønsket seg etterhvert votter. Jeg er litt treig med leveringstid, men NÅ er vottene klare. Og de ble godkjent pr sms inntil videre )

Jeg måtte ut å teste dem i snøen. Siden mine egen votter er veldig fine og varme, så tvilte jeg ikke på at disse var gode, men man må jo alltid teste produktet før man gir det fra seg. Passe på at det fungerer og sånt. Det gjorde disse!

Oppskriften er fra Garnstudio, og jeg har brukt Perfect på pinne 3.25.  (Noen justeringer underveis da mine egene votter er noe stor)

5 kommentarer

  1. Hei du, så flotte votter! Jeg har tenkt å strikke mer votter i år, og perfekt har jeg jo en del av så kanskje jeg skal gjøre som du… Jeg så at du lurte på uglegenseren min, den er strikket på pinne 6 og 7 ja, pinne 6 er bare på vrangbordene, og så lurer jeg på om ikke halskanten også ble på pinne 6. Jeg bruker den masse og synes den er sååå deilig. Lykke til med din, gleder meg til å poppe innom og se på den ferdige genseren.. klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s