Stakkars jentene mine

Kattene våte ble sterilisere her om dagen. Ble overrasket over hvor forskjellig kattene reagerer på dette. Etter to dager med fornærmede blikk har vi latt kattene få vaske seg. Gjett om det var ei som kosa seg skikkelig 😉

2 kommentarer

  1. Godt å høre at folk har vett til å sterilisere kattene sine. Tenker de koste seg godt når de var kvitt parabolene. Samtlige bikkjer og katter jeg har vært borti har hata disse plastdingsene som pesten!
    Håper alt går bra med pusene!

  2. Å jeg skjønner jentene dine så godt. Lille Nemi’n vår kom inn med avrevet halen sent fredag kveld (vet ikke hva som har skjedd). Havnet på dyrlegevakta kl 4 om natta. Etter operasjonen hadde hun 5 cm igjen av halen. Lampeskjerm måtte selvfølgelig på. Hun klarte ikke å spise med den på. Hun lyste opp med den gang den var av. Når vi tok den på igjen ble hun trist. Siden det er helg, har vi latt henne ha den av i perioder, når vi kan følge med. Da er hun kjempetakknemmelig. Heldigvis ser det ut til at hun ikke har vondt. Godt å høre at du har sterilisert jentene dine. Vi gjorde det for et år siden. Deilig å slippe å styre med p-piller etc.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s