Dagens Middagstips!

På sommeren har vi av og til bussgrupper med turister innom jobben. De har pleid å få denne retten servert noen ganger, selv om den ikke står på menyen. Men her om dagen fant jeg ut at jeg skulle prøve å lage den selv. Bare for å lage noe annet. Menyen består av:

Kyllingfileer fyllt med skinke og ost. Og tilbehøret er ris, peppersaus og brokkoli.

Espen var veldig skeptisk først. Han skjønte ikke helt hvordan peppersaus kunne stå til denne retten. Og han var vel generelt skeptisk til å blande kylling og skinke på denne måten. For å gi det litt ekstra god smak, så fyllte jeg kyllingen med piknick-skinke. Jeg steiker kyllingen i 40 minutter på ca. 175-200 grader, og det er faktisk veldig godt!! Og det smaker faktisk like godt varmt som kaldt! Og Espen ble selvfølgelig positivt overrasket over hvor godt disse smakene egentlig passer sammen. Mmmh.. nam! En veldig kjekk måte å variere litt på kosten for den som er veldig glad i kylling iallefall 😀

13022009054

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s